Duurzame sofa

De Wilson-sofa van de Sofacompany zet een nieuw statement als het gaat om meubels, geproduceerd in milieuvriendelijke materialen met een eerlijk prijskaartje.

Duurzame sofa
Duurzame sofa
Duurzame sofa

Dit tijdloze design heeft niet alleen een comfortabele, loungy uitstraling, maar is ook bijzonder slijtvast door het handgemaakte, houten frame. Dé klassieke en duurzame sofa om  je woonkamer een finishing touch te geven.

De  Wilson is de eerste bank van het bedrijf, die van binnenuit is ontworpen en met milieuvriendelijke materialen is geproduceerd. De sofa heeft uitgebreide tests van kussenvulling en textiel doorstaan, voordat het de uiteindelijke leverancier van ontwerp en materiaal naar keuze bereikte. Tijdens het proces wilde Sofacompany ervoor zorgen dat de bank op de meest verantwoorde manier werd gemaakt en toch betaalbaar was. Een ander doel was om ervoor te zorgen dat Wilson van een zo duurzaam mogelijke kwaliteit werd geproduceerd.

De 3-zitsbank heeft natuurlijke latex als vulmateriaal in de bank, die bekend is van de productie van matrassen. De buitenste laag is Sofacompany’s 100 procent hergebruikte Forest Mole-stof, die een linnenachtige look creëert, ook bekend van de CHILL- en Vilmar-banken van het bedrijf.