De meest vervoerde meubels op een rij

In 2021 maakte Brenger zo’n 94.000 Nederlanders blij met een ‘nieuwe oude’ tafel, bank of kast. De parels zette het vernuftige koeriersplatform op een rijtje.

De meest vervoerde meubels op een rij
De meest vervoerde meubels op een rij
De meest vervoerde meubels op een rij

Nummer 1: aan tafel

Met stip op 1, we willen tenslotte allemaal lekker samen eten. En dan ‘niet met je bord op schoot achter de tv,’ aldus onze Nederlandse moeders. Zo’n 21 duizend tafels kregen het afgelopen jaar een nieuwe eigenaar met hulp van Brenger.

Nummer 2: bankzaken

Op nummer twee staat dit jaar het item waar we allemaal aan het eind van een lange dag het liefst op neerploffen. Comfortabel, stylish, voor twee, drie of zelfs acht personen: iedereen zo zijn eigen voorkeur. De koeriers van Brenger verplaatsten het afgelopen jaar bijna 17 duizend banken van A naar B.

Nummer 3: op de kast

Als tweede in de rij staat de kast. Van de bekende Billy tot een antieken loodzwaar exemplaar: de sterke mannen (en vrouwen!) van Brenger hebben in totaal iets meer dan 16 duizend kasten naar hun nieuwe woning gebracht in 2021.

Nummer 4: het puntje van je stoel

De vierde in de rij: stoelen! Dan heb je een nieuwe tweedehands tafel, maar passen je oude stoelen er niet meer bij. De koeriers van Brenger vervoerden iets meer dan 10 duizend stoelen het afgelopen jaar.

Nummer 5: bedtijd

En de hekkensluiter, niet alleen van dit lijstje maar ook die van ieders dag: het bed. We kunnen geen nacht zonder, des te belangrijk dat ‘ie right on time wordt bezorgd. De koeriers van Brenger brachten het afgelopen jaar bijna 5 duizend Nederlanders een bed om weer lekker in weg te dromen.