Verfijnde en expressieve collectie

De passie en vastberadenheid die al lang een kenmerk van Giorgetti is, is opnieuw aan de orde geweest. terwijl het bedrijf de zestigste editie van Salone del Mobile vierde.

Giorgetti toonde nogmaals zijn creatieve visie met een andere verfijnde en expressieve
Verfijnde en expressieve collectie
Verfijnde en expressieve collectie

Giorgetti toonde nogmaals zijn creatieve visie met een andere verfijnde en expressieve collectie. Bezoekers kwamen een buitengewone reeks iconische ontwerpen bewonderen met Giorgetti's passie voor detail en obsessieve toewijding aan onderzoek, in de vorm van materialen van de hoogste kwaliteit, sartoriale afwerking en afwerkingen, vormen, texturen en kleuren die ervoor zorgen dat elk object absoluut uniek is. Van woon- tot eetgedeeltes tot slaapkamers, toont de nieuwe 2022-collectie de vermogen om complete architectonische ruimtes en oplossingen te ontwerpen en haar klanten te voorzien van een totaal interieurschema dat de Giorgetti-levensstijl en -geest weerspiegelt.

Daarnaast blijft Giorgetti inspelen op de transformatie van huizen naar een meer flexibele, multitasking plaats en de setting voor veranderende levensstijlen. Deze evolutie drukt een meer vloeiende en brede visie op leefpatronen die verder gaan dan huiselijke muren en in toenemende mate doordringt gastvrijheidslocaties.