Een sacred space voor een rustig moment

Ook dit jaar presenteert Blok Plaatmateriaal op Salone del Mobile in Milano een site specific installation van Blok By Carina, maar ook zijn ze bijzondere samenwerkingen aangegaan.

Art Director Carina Riezebos gebruikt tafels als metafoor voor een gesprek zonder
Een sacred space voor een rustig moment
Een sacred space voor een rustig moment

Art Director Carina Riezebos gebruikt tafels als metafoor voor een gesprek zonder woorden. Een sacred space waar een ieder een rustig moment kan vertoeven in een toch al zo drukke wereld. Materialen zoals hout en glas zijn de basis, aangevuld met metaalachtige HPL en stoffen als fluweel. Licht speelt een belangrijke rol in het ontwerp. Samenwerkingen zijn we aangegaan met de leveranciers Abet Laminati, Decospan, Formica® en Homapal®. 

Op verzoek van Nicole Uniquole heeft Blok Plaatmateriaal een nieuwe collectie uitgebracht onder de naam: Palaces. Details uit historische locaties zijn als uitgangspunt gebruikt voor een contemporaine vertaling in print en deze prints zijn direct geïntegreerd op hoogwaardig. Alle grafische vormgevingen zijn uitgevoerd door Bert Timmermans van Workingbert.

Ook wordt dit jaar samengewerkt met vakschool HMC en Kamer 465. De verschillende profielen (Interieur, Meubel, Techniek en Design) binnen het HMC sluiten naadloos aan bij de diversiteit aan mensen die bij Blok Plaatmateriaal op de werkvloer rondlopen. Voor het maken van de presentatie is gebruikgemaakt van decoratief plaatmateriaal van Homapal® en Formica®.