Zorgeloos wonen

Onder het motto ‘Your home. Your CASA.’heeft de CLASSEN Groep zijn nieuwe CASA laminaatcollectie voorgesteld. Bij de ontwikkeling lag de nadruk op de veelzijdige veerkracht van de vloerbedekking voor zorgeloos wonen in moderne huishoudens.

Gezinnen met kinderen, bijvoorbeeld, zullen blij zijn met het laminaat met de
Zorgeloos wonen
Zorgeloos wonen

Gezinnen met kinderen, bijvoorbeeld, zullen blij zijn met het laminaat met de spanningsklassen 32 en 33, dat overigens ook in de commerciële sector wordt gebruikt. De vloerbedekking is namelijk bestand tegen zowel uitbundig spel en vallende bouwblokken als tegen verjaardagsfeestjes van kinderen met vriendjes en vriendinnetjes. Of het nu in de kinderkamer is of in het thuiskantoor - de slijtageklassen AC4 en 5 van CASA garanderen een lange levensduur van de vloerbedekking, zelfs bij frequent gebruik.

Dit wordt mogelijk gemaakt door CLASSEN's bewezen LLT anti-kras technologie. De versterkte toplaag van de laminaatplanken is niet alleen bijzonder goed bestand tegen slijtage en microkrassen, ook de matte glansgraad van het oppervlak blijft vele jaren lang hetzelfde.

Dankzij de gepatenteerde Megaloc-aqua-protect technologie van CLASSEN zal het CASA laminaat niet lijden. De planken zijn waterbestendig, zelfs geschikt voor de badkamer en beschermd tegen het binnendringen van water bij de voegen.