Uniek designmeubel en workshops

Häfele heeft een uniek designmeubel ontworpen voor Broeinest. Een echte blikvanger met verschillende types ledverlichting, stijlvolle en verrassende grepen en ruimtebesparend meubelbeslag.

En natuurlijk met diverse voorbeelden van de drie basis openingswijzen van een meubel:
Uniek designmeubel en workshops
Uniek designmeubel en workshops

En natuurlijk met diverse voorbeelden van de drie basis openingswijzen van een meubel: draaien, uitklappen of schuiven. Zo kunnen interieurarchitecten, interieurbouwers en opdrachtgevers zelf ontdekken wat er allemaal mogelijk is met Häfele en nieuwe toepassingen leren kennen die helpen hun ontwerp optimaal tot leven te brengen

Broeinest telt inmiddels vier veel bezochte vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht en focust zich met name op interieurarchitecten. Reden voor Häfele om een samenwerking met Broeinest aan te gaan en in elke vestiging een net iets andere variant van het designmeubel te plaatsen.

Häfele verzorgt ook met regelmaat trainingen bij Broeinest, zoals bijv. de Workshop Meubelverlichting, waar Häfele interieurprofessionals laat zien wat verlichting kan doen voor je meubelontwerp, hoe gemakkelijk het aansluiten en inbouwen is en dat ook de draadloze connectiviteit een peulenschil is.