Dubbele winst

Maar liefst twee productontwikkelingen van Hettich hebben dit jaar de gerenommeerde iF Design Award gewonnen.

Dubbele winstDubbele winst

In de categorie 'woonmeubelen' koos de jury de led-schuiflade-verlichting AvanTech YOU Illumination, en in de categorie 'keuken' kreeg ladegeleider Quadro Compact FE 20 voor wijnkoelkasten de begeerde onderscheiding van iF.

Met AvanTech YOU Illumination kan elke schuiflade zijn eigen individuele led-lichtsignatuur krijgen. Homogeen led-licht in 4.000°K in opklikbare designprofielen verlicht de open schuifladen van binnenuit of zorgt voor sfeervolle accenten aan de buitenkant. En ook glazen inlays met gepolijste of geslepen rand worden dankzij AvanTech YOU Illumination optimaal in het licht gezet. De techniek heeft geen extra kabels in de meubels nodig en kan dus ook eenvoudig achteraf worden aangebracht.

De eveneens door iF onderscheiden uittrekbare ladegeleider Quadro Compact FE 20 voor wijnkoelkasten combineert eveneens design en comfort op zeer hoogwaardige wijze. Met Quadro Compact kunnen de uittrekplateaus in de wijnkast beschermend en zonder trillingen worden gebruikt. Een hybride kogelelement zorgt voor een uitermate rustige, trillingsarme loop. Optionele features zoals de gedempte zelfintrek vergroten het comfort van de gebruiker en zorgen voor onderscheidende kwaliteiten.