Aktie voor gezonde marges

Ankorstore lanceert alweer de vierde editie van zijn Lift Days zodat de branche het nieuwe jaar met gezonde marges kan beginnen.

Aktie voor gezonde marges

Tijdens dit online evenement kunnen reeds aangesloten retailers én nieuwkomers daarom tussen 26 januari en 2 februari profiteren van kortingen van 10% tot wel 60% op alle producten. Ook goed presterende merken kunnen rekenen op aanvullende beloningen.

De nieuwe Lift Days volgt op een succesvolle derde editie afgelopen september, waarin iedere 20 seconden een order werd geplaatst. Nu biedt Ankorstore wederom ondersteuning aan onafhankelijke retailers na een moeilijk feestdagenseizoen waarin veel deuren gesloten moesten blijven.

Vanaf 2020 geven de Lift Days de onafhankelijke retailbranche een duwtje in de rug door zowel retailers als merken extra promotiemogelijkheden te bieden.

Tijdens het halfjaarlijkse evenement kunnen merken zichzelf daarnaast onder de aandacht brengen bij een groot aantal winkels om een retailnetwerk op te bouwen in 22 EU-landen en het Verenigd Koninkrijk. Dat is voor merken momenteel belangrijker dan ooit, nu winkels anderhalve maand dicht zijn geweest en het nog niet zeker is of en wanneer beurzen door zullen gaan.