Klaar voor de volgende stap

AVerest Capital verwerft een meerderheidsbelang in 706 Seating Group. 706 Seating Group ontwerpt, ontwikkelt en distribueert internationaal duurzame, hoogwaardige (bureau)stoelen voor de woon- en werkomgeving en de hospitality-markt.

Klaar voor de volgende stap

Daarnaast is het bedrijf sinds kort actief in de markt voor refurbished stoelen. Met de toetreding van AVerest Capital als investeerder bouwt 706 Seating Group versneld verder aan de ontwikkeling van zijn distributiekanalen en zal het nieuwe markten aanboren. De transactie is tot stand gekomen door bemiddeling van Marktlink Fusies & Overnames.

706 Seating Group is in 2006 opgericht door Bob en Esther Herber. Samen met een team van agenten en 48 medewerkers hebben ze het bedrijf uit laten groeien tot een internationale specialist met een uitgebreid portfolio en sterk dealernetwerk. 706 Seating Group heeft een groot gedeelte van de keten in eigen beheer; van design, assemblage, sales, logistiek en service tot after sales. Twee jaar geleden is het bedrijf verhuisd naar een nieuw modern kantoor en warehouse in Zwaag. Hier is het zich tevens op refurbished bureaustoelen gaan richten. Door continu te blijven investeren en de regie te houden in de keten heeft 706 Seating Group zijn klantenportfolio uitgebreid en is het klaar voor de volgende stap.