Meubelgrepen benadrukken de uitstraling van het interieur

Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en kleuren: perfect gekozen meubelgrepen veranderen niet alleen de stijl van een individueel vormgegeven meubelstuk.

Meubelgrepen benadrukken de uitstraling van het interieur

Naast de duidelijke functionaliteit benadrukken ze de uitstraling van het interieur, hetzij met een markant design of een door elegante ingetogenheid. De experts van Ostermann stellen de diversiteit van het uitgebreide assortiment voor en leggen de voordelen van greeplijsten, mosselgrepen, komgrepen, et cetera uit.

De keuze bij Ostermann is enorm: naast verschillende modellen zijn er ontelbare kleuren, materialen en oppervlakken verkrijgbaar. Tussen elegant gebogen booggrepen en rechthoekige verstekgrepen vindt men voor elke inrichtingsstijl een oplossing. Tegelijkertijd kan men met de juiste greep het karakter van een interieur extra benadrukken. Als men kiest voor verschillende lengtes of meubelgrepen met meubelknoppen combineert, kunnen deze door dezelfde, passende oppervlakte finish perfect gecombineerd worden: mat-zwarte meubelelementen zijn bijvoorbeeld momenteel erg trendy en passen bovendien goed bij matte Furniture Linoleum oppervlakken of natuurlijke houtdecoren.