InCoDa Trend(z)webinar

De fysieke beurseditie van Interieur Collectie Dagen (InCoDa) is nog maar net afgelopen, maar de beursorganisatie is nu alweer in volle voorbereiding op de volgende stap: een online trendlezing met trendanalist Niek De Prest.

InCoDa Trend(z)webinar

Dit webinar wordt op maandag 27 september van 10.00 tot 11.00 uur georganiseerd in samenwerking met collega-event vakbeurs Trendz (inkoopbeurs voor home decoration & lifestyle). ‘Deze exclusieve trendlezing vond op de maandagochtend tijdens InCoDa plaats, maar voor wie het gemist heeft kan die nu deze sessie ook online bijwonen’, zegt Mascha de Bruin namens InCoDa en Trendz.

Het webinar met Niek De Prest wordt live uitgezonden op maandag 27 september van 10.00 tot 11.00 uur. De sessie is vervolgens terug te bekijken tot maandag 22 november. Tijdens dit webinar raakt Niek De Prest vier facetten aan die met tijd te maken hebben en die onze manier van wonen, leven, verlangen en samenzijn beïnvloeden. Hoe uit zich dit in kleur en op een materialistische manier? Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu aanmelden voor dit webinar via deze link.