Vier het voorjaar!

nb42-lente-300x225

De zon schijnt, de temperatuur gaat omhoog, het voorjaar is nu écht begonnen. Tijd om lekker naar buiten te gaan en bijvoorbeeld de Lentiade in Den Bosch te bezoeken.

Op het Vestingseiland de Pettelaarse Schans presenteren op 14 en 15 april ruim 120 bedrijven van alles op het gebied van country lifestyle, fairtrade, mode, brocante, kunst, beauty, woon- en tuindecoratie, gadgets, sieraden en hebbedingen. Daarnaast kun je genieten van speciale gerechten, vers fruit, culinaire streekproducten en gezonde shakes uit alle windstreken bij de diverse foodtrucks & foodstands. Verder is er een demonstratie mandenvlechten en een show met roofvogels en uilen.

Tijdens deze 9e editite van de Lentiade vinden ook voor de tweede keer de Nederlandse Kampioenschappen Highland Games voor professionals én kinderen plaats. Professionals strijden op de onderdelen hamer slingeren, gewicht vergooien, steen stoten, boomstam gooien en gewicht hooggooien. Kinderen testen hun krachten met activiteiten als biervat rollen, zandzak gooien, boomstam slepen en een levensgrote Schotse puzzel.

De Lentiade vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 op het Vestingseiland de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Meer informatie op lentiade.nl.

Lees meer artikelen over
Gerelateerde artikelen
Nieuwe recyclewetgeving verlichting

Nieuwe recyclewetgeving verlichting

Komende zomer wordt de wettelijke regeling over recycling van verlichting uitgebreid. Niet alleen professionele lichtarmaturen, maar ook gewone consumentenarmaturen moeten dan worden aangeboden voor recycling. Sfeerlampen, leeslampen, keukenspotjes, klein of groot; alles moet worden ingezameld en gerecycled. Voor retailers die inkopen via een of...