Vacature - Planner / Werkvoorbereider

Schermafbeelding 2014-06-05 om 09.24.33

Ben jij een Planner / Werkvoorbereider die gewend is om op het hoogste niveau te werken? Iemand die geniet van gevarieerd werk? Ben je gedreven om bij te dragen aan het fabriceren van de mooiste houten producten? Reageer dan nu op deze vacature!

Ebony and Co is een wereldspeler in het ontwerpen, vervaardigen, leveren en installeren van houten vloeren, interieurdelen en meubilair in het topsegment van de internationale markt voor luxeproducten. In onze productiefaciliteiten in de VS en Europa maken wij houten vloeren en interieuronderdelen voor de meeste luxueuze huizen, hotels, winkels en jachten. Onze producten onderscheiden zich door het gebruik van bijzondere houtsoorten in zeldzame breedten of patronen, uitmuntende kwaliteit en een zeer hoog serviceniveau. 

We werken mondiaal met vestigingen in Amsterdam, Barcelona, Dublin, Londen, Genève, Moskou en New York. Het grootste deel van onze klanten bestaat uit particuliere eindgebruikers die we bedienen via een zorgvuldig opgebouwd netwerk in de branches interieurdesign, architectuur, bouw en luxeartikelen. Als Planner / Werkvoorbereider ben je de spin in het web voor wat betreft de productie van houten vloeren, interieurs, jachten en meubilair. Je standplaats in Nijkerk, maar je zult ook regelmatig aanwezig zijn op ons kantoor in Amsterdam.

Wij zijn op zoek naar iemand die consistent en effectief kan omgaan met detailinformatie. Je toont initiatief en je komt ongevraagd met voorstellen en ideeën die bijdragen aan de kwaliteit. Je hebt inzicht in complexe situaties en je onderneemt actie als je problemen voorziet. Je controleert regelmatig het werk van jezelf en van anderen of het voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen. Je bent in staat om een realistisch tijdsschema op te stellen en je stelt planningen bij wanneer hier aanleiding voor is. Je straalt vakmanschap uit, lost moeilijke vaktechnische problemen op of zoekt actief naar alternatieve oplossingen. Je toetst regelmatig hoe de voortgang van de werkzaamheden verloopt en je hanteert administratieve procedures ter controle van de werkprocessen.

Om in aanmerking te komen voor deze vacature is het essentieel dat je ruime ervaring hebt als Planner / Werkvoorbereider. Je bent vaardig met de computer (AutoCad). Het is een pre als je ervaring hebt in het werken met houten producten. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Over het algemeen vinden de werkzaamheden binnen kantooruren plaats, maar als het nodig is ben je bereid (en in staat) om flexibel met je werktijden om te gaan.

Ebony and Co biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door korte communicatielijnen en informele omgangsnormen. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien. Geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV met motivatie door hier te klikken of bel voor meer informatie met Remco Noordsij op GSM 06-50730696.