Spring naar hoofdcontent
Mobitec
Mobitec

Mobitec

Nergens beter dan thuis
Mobitec

Mobitec zorgt voor huiselijkheid buitenshuis

Clean, grijs, strak was enkele jaren geleden dé norm in een professioneel interieur. De pandemie zorgde voor een kentering. Mensen zijn nu gewend aan dat warme thuisgevoel. Iets wat ze ook verwachten op kantoor, in een restaurant of in een rusthuis.

Mobitec

Het Belgische designlabel Mobitec speelt handig in op die trend. De vaak terugkerende (afge)ronde elementen in hun hoogkwalitatieve tafels en stoelen zorgen voor een instant vleugje gezelligheid, ook in een horeca-, office- of zorgomgeving. Net als de zachte, warme en toch duurzame materialen. Of de mogelijkheid om een eerder zakelijke Tribu-collectie te mixen, maar ook te matchen met een huiselijke Pamp, Bolero of Rob-zetel, Moods-tafel, Soft&Soda-zetel ... Die vrijheid is toe te schrijven aan de talrijke personalisatieopties. Dat gaat over het type poten, met of zonder armleuningen of verlengstukken, bekleding in stof of (kunst)leder, type hout en de manier waarop het behandeld werd, de kleur van de metalen elementen … Zo creëer je een minder stijf, afgelekt maar toch samenhangend geheel. Net als thuis.

Mobitec

Een feel@home-project in de pijplijn? Laat je overtuigen door de Mobitec-oplossingen. Online, of in één van hun levensechte showrooms.

Mobitec