Darby Doors

Zwarte kaderdeuren met glasvulling op maat
INTRODUCTIE
Je kan niet meer naast de laatste trend in landelijke woningen kijken: steel look ramen en deuren zijn hot en helemaal in. Uiteraard bepaalt deze trend mee het uitzicht van de bijhorende keuken en badkamer, woon- en slaapkamer meubelen en zoekt iedereen een gepaste manier om deze lijn door te trekken.

Met het nieuwe DARBY DOORS programma tracht Du Pont als groothandelaar/fabrikant (Pulderbos, België) hier tegemoet aan te komen. Een mat zwart aluminium kaderdeur met landelijke uitstraling, voorzien van eventuele horizontale en verticale onderbrekingsprofielen en uitgerust met BLUM kaderdeur scharnieren in ONYX zwart en met 3D regeling. U biedt daardoor niet alleen een antwoord aan de concrete vraag naar zwarte kaderdeuren maar behoudt tevens het regelcomfort en kwaliteit van een moderne keukendeur.

EIGEN PRODUCTIE
Door de productie en montage in eigen atelier uit te voeren, beheren we zelf de volledige logistieke flow en kunnen we niet alleen korte levertijden garanderen maar houden we tevens de kostprijs onder controle. Het biedt ons tevens de mogelijkheid om snel nieuwe en aanvullende producten te zoeken en te lanceren. Zo bieden we ondertussen ook al onze DARBY MIRRORS aan, spiegels op maat met een passende bovenbouwlamp, uiteraard ook op maat.

OOG VOOR DETAIL
Oog voor detail is steeds belangrijk geweest bij de start van dit nieuwe project. Zo zorgen we niet alleen voor zwarte regelbare BLUM scharnieren bij de kaderdeuren en zijn zelfs de inlegrubbers om het glas te beschermen in zwart.

We bieden niet alleen de standaard glasvullingen aan (helder, gezuurd, spiegel…) maar hebben tevens gezocht naar vernieuwende en vintage glasvullingen om interieurarchitecten alle inspiratie, vrijheid en mogelijkheden te bieden creatief met deze kaderdeuren aan de slag te gaan.

CONFIGURATOR
Een bestelling doorgeven of een offerte aanvragen is nog nooit zo simpel geweest. Vraag uw login aan voor onze gespecialiseerde DARBY DOORS website (www.darbydoors.bewww.darbydoors.nl) en u kan al aan de slag. Onze configurator brengt u in enkele kleine stappen naar een correcte prijs voor de door u gekozen kaderdeur en vulling. U kan vanuit deze configurator ineens uw bestelling doorsturen naar onze productie. Maatwerk bestellen was nog nooit zo makkelijk!

WEBSITE
Op onze website www.darbydoors.be of www.darbydoors.nl kunt u niet alleen offertes of bestellingen doorgeven maar kan u tevens onze gekozen collectie glasvullingen bekijken of inspiratie zoeken voor eigen projecten door de afgebeelde foto’s bij ‘inspiratie’.

ONDERSTEUNING
Niet alleen via onze website kunt u zich laten inspireren en ondersteunen, u kan ons ook contacteren voor een bezoek zodat wij de mogelijkheden van onze kaderdeuren kunnen tonen aan de hand van een voorbeelddeur en sets met kleine glasvullingen.

Du Pont bvba
Kleinheide 24G
2242 Pulderbos - Belgium

T. +32(0)3 464 00 91
E. [email protected]
W: darbydoors.be

Direct contact met Darby Doors