RIGO Verffabriek

Alles voor het Meesterwerk
Meesters in het maken van een fijne omgeving

Sinds de jaren ’90 van de vorige eeuw is RIGO Verffabriek in Nederland koploper op het gebied van watergedragen parketlakken en eenlaags parketolie. Onze SKYLT Original is sinds 2003 de eerste echt onzichtbare Parketlak op de markt en heeft zich in de tussenliggende jaren meer dan bewezen een slijtvaste onzichtbare afwerking te zijn. Onlangs voegden wij daar de unieke #5050 SKYLT Overlakbare Kleurolie 2K aan toe die direct overlakbaar is, zonder extra droogtijd.

Probleemloos eenlaags oliesysteem
Met ROYL Vloerolie producten bieden wij de parketteur een probleemloos eenlaags oliesysteem. De ROYL OIL 2k kan in één keer worden aangebracht op de hele vloer en is al na 24 uur droog en bestendig. Wij bieden de parketteur een zeer compleet assortiment: STEP Watergedragen vloerlakken, SKYLT Onzichtbare lakken, ROYL beschermende oliën. We hechten veel waarde aan persoonlijk technisch advies en komen dan ook graag bij je langs. Onze technisch adviseurs staan voor je klaar.

Familiebedrijf RIGO
Verffabriek is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 verf, lak en olie producten ontwikkelt en produceert. Bovendien streven we bij de productie van ons assortiment zo vooruitstrevend en oprecht mogelijk te zijn. Daardoor zijn onze producten innovatief en gebruiken we zoveel mogelijk herwinbare grondstoffen. Zie onze website voor het totale productassortiment: rigoverffabriek.nl

Dokweg 40
1976 CA IJmuiden

Telefoon: 0255 54 84 48
E-mail: [email protected]
Web: rigoverffabriek.nl

Direct contact met RIGO Verffabriek