HIGOLD

We turn ideas into design
Loungen wordt pas ècht loungen met deze collecties
Mensen die behoefte hebben aan exclusief design meubilair komen aan hun trekken bij Higold. Higold heeft er een kunst van gemaakt om ultiem te ontspannen. De collectie van 2020 is voorzien van alle gemakken met originele vormen en een optimaal comfort.

Gasten kun je met dit meubilair exclusief laten genieten van het buitenleven op je terras, in je tuin, in je serre of aan het zwembad. De oplossingen zijn sterk, onderscheidend voor professioneel gebruik, duurzaam en stijlvol.
Borrelen, dineren of gewoon languit liggen is na de aankoop van Higold nooit meer hetzelfde. Binnen de uitgebreide collectie is er keuze uit loungesets, dinersets, barsets, loungestoelen, tafels, sfeervolle accessoires en nog veel meer.

Vormen
Vernieuwde vormen, originele oplossingen, topkwaliteit materialen, onderhoudsvriendelijk en weerbestendige stoffen vormen de kenmerken van Higold. Een advies op maat van één van de specialisten of de exclusieve outdoor designercollectie bewonderen kan in de inspiratiecentra van Higold in Rijssen, Zwolle, Breda of Den Haag-Delft. De hele collectie wordt tevens gepresenteerd op de website van Higold.

HIGOLD
Nijverheidsstraat 39 A
7461 AD RIJSSEN
+31 (0)48-514705  

www.higoldeurope.eu

Direct contact met HIGOLD