Bonna Benelux B.V.

Gerichte hulp bij in- en verkoop van huishoudtextiel.

Bonna Benelux B.V. biedt gerichte hulp bij in- en verkoop van huishoudtextiel.

Wij kunnen je helpen met het creëren van vraag bij jouw afnemers. Wij hebben een ‘andere kijk’ op het stimuleren van verkoop. Niet alleen door verfrissende innovaties, maar ook door eigentijdse presentatie van producten. Of het nu private label - of merken programma’s betreft, het is onze uitdaging de consument weer de weg naar jouw bedrijf te wijzen. Dus als je ook van mening bent, dat de traditionele aanpak van textielverkoop niet langer werkt voor jouw bedrijf of jouw organisatie, dan hebben wij elkaar gevonden! Wij kunnen je helpen het roer van jouw collectie om te gooien.  En weer een echte ‘pull’ te creëren naar de consument door deze weer enthousiast te maken over jouw aanbod.  

Hoe we dat doen?

In de eerste plaats hebben wij jarenlange internationale ervaring in de branche. Als gevolg daarvan beschikken wij over een uitgebreid netwerk van toegewijde fabrikanten over de hele wereld. Ondanks de pandemie, hebben wij ons de afgelopen maanden intensief bezig gehouden met deze fabrikanten. Daardoor zijn wij niet alleen goed geïnformeerd over productontwikkelingen, maar ook over alle innovaties op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, verpakking, presentatie en  grondstoffen. Wij vertalen alle deze ontwikkelingen naar producten die direct ingezet kunnen worden. Product en presentatie precies zoals je dat in jouw branche nodig hebt.

Bonna Benelux BV staat voor 4 kernwaarden:

·         prijs

·         innovatie

·         kwaliteit

·         vlotte levertijden 

Wij zijn ontzettend enthousiast om met jou samen te werken!! Jij ook met ons? Twijfel dan niet langer en laten we gaan sparren! 

Bonna Benelux en Viscotex samenwerking

Bonna Benelux en Viscotex uit Turkije zijn een exclusieve samenwerking aangegaan, voor productie en distributie van foamkussens.  

Foamkussens worden vooral in het Verre Oosten gemaakt. Maar door instabiele leveringen, veroorzaakt door het te kort aan containers en de wisselende prijzen door alle grondstofprijs mutaties, is productie in of dichtbij Europa interessant. Viscotex produceert in Turkije en wij kunnen onze kussens binnen 8 dagen op bestemming in Nederland krijgen. Gewoon met de vrachtwagen. 

Wij gaan kussens op de markt brengen voor retail, de (semi) medische sector en voor private label afnemers. Het territorium is de Benelux en Frankrijk. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en zien het als een prima aanvulling op onze activiteiten. Mocht je meer info willen, kun je ons uiteraard altijd bellen of mailen!
Bedrijvenpark Twente 305, 7602 KL Almelo

Telefoon: 085 744 08 90
E-mail: [email protected]
Website: www.bonna.nl

Direct contact met Bonna Benelux B.V.