Mobitec

uw Belgisch merk voor tafels en stoelen
Mobitec is een Belgisch merk, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige designtafels en -stoelen voor de retail alsook de contract markt.

Wat ons bijzonder maakt? Maximale keuze voor de afwerking en daardoor een volledig gepersonaliseerd resultaat. Met tientallen opties voor modellen, kleuren, materialen en details hebt u alle kaarten in handen om een meubelstuk samen te stellen dat perfect bij u en uw interieur of in uw project past.

Het aantal mogelijke combinaties voor één meubelstuk is dusdanig groot dat Mobitec geen voorraad aanhoudt: iedere bestelling wordt op aanvraag geproduceerd volgens uw aanwijzingen. Er wordt minutieus aandacht besteed aan elk detail en u ontvangt alle benodigde informatie om uw meubels zo lang mogelijk mooi te houden.

De materialen zijn met de grootste zorg geselecteerd: het gebruikte hout is afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen. Voor de tafels zijn als optie geavanceerde coatings beschikbaar, zoals Fenix NTM, een materiaal met unieke eigenschappen.

Zoekt u een tafel of stoelen voor uw nieuwe eetkamer, uw kantoor of uw keuken? Aan u de keuze! Kies uw collectie en speel met de online configurator op de website van Mobitec. Met een paar klikken selecteert u uw opties en bekijkt u direct het resultaat in 3D. Tevreden met het resultaat? Ga naar de winkel om uw bestelling af te ronden of om de producten van Mobitec in de showroom van onze verdeler te ontdekken! U vindt op onze website de lijst van onze verdelers terug.

Op afspraak, kan u ook rechtstreeks kennismaken met het merk. Mobitec heet u ook graag welkom in hun vakshowrooms in het hoofdkantoor in Eupen (BE), in De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein (NL) of nu ook in Rheda-Wiedenbrück (DE). 

MOBITEC
Stockbergerweg 11
B-4700 EUPEN

I : [email protected]
W: mobitec.be 

Direct contact met Mobitec