LogicTrade

Software voor uw business
LogicTrade heeft software ontwikkelt voor de gehele meubel-, slaap- en woningtextielbranche. Deze software is opgedeeld in drie producten.

Drie producten die allemaal tot doel hebben processen in de woonbranche te optimaliseren. Door het gebruik van de juiste softwareproducten worden administratieve processen vereenvoudigt, een groot deel van terugkerende handelingen komt te vervallen. Graag stellen wij de drie producten aan u voor.

LT Horizon is een ERP systeem
LT Horizon bestaat uit verschillende modules en tools. Voor ieder proces in de winkel zoeken wij de optimale invulling. De modules en tools hebben richten zich ieder op een specifiek stukje uit het bedrijfsproces. Van verkoop en logistiek tot het afhandelen van serviceverzoeken.  

LT Spring is PIM en omnichannel software
LT Spring is het hart van de organisatie. De software vertaalt de productdata uit het ERP systeem naar consumentgedreven productdata. Hieruit ontstaat een groot voordeel, de producten kunnen op deze manier perfect aan klanten worden gepresenteerd. Via diverse verkoopkanalen (zowel online als offline) bereikt u uw klanten eenduidig en herkenbaar. Een verrijking voor uw sales en de customer journey van uw klant. Daarnaast wordt de artikeldata op één plek beheert en wordt deze automatisch naar al uw filialen verspreid. Iedere winkel beschikt over dezelfde informatie. Overzichtelijk en inzichtelijk! 

LT Infinity is een productconfigurator
De productconfigurator genereert snel en duidelijk productvarianten van producten. Dit biedt duidelijkheid en voorkomt fouten maken. Nooit meer bestellingen ontvangen en invoeren die een foutieve productcombinatie bevatten. Dit geeft verkopers en/of klanten direct duidelijkheid door de mogelijke productvariaties te tonen. Uniek aan onze configurator is dat hij volledig door onze klanten zelf is in te richten en te onderhouden. 

Drie producten die allemaal tot doel hebben processen in de woonbranche te optimaliseren. Door het gebruik van de juiste softwareproducten worden administratieve processen vereenvoudigt, een groot deel van terugkerende handelingen komt te vervallen.

Bij alle voordelen die LogicTrade biedt, is de basis altijd uw productassortiment. Daaromheen zijn veel tools beschikbaar. Aan de hand van de tools die u nodig heeft, stelt u de perfecte LogicTrade oplossing voor uw organisatie samen.

LogicTrade 
Wethouder Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst 

E: [email protected]
W: logictrade.nl
LinkedIn klik hier

Direct contact met LogicTrade