Adverteren in Meubel+

Meubel+ is het nieuwe crossmediale platform voor de interieursector, gericht op professionals die actief zijn in alle deelbranches op het gebied van woning- en projectinrichting. De lezersgroep is dan ook zeer divers, met winkeliers als grootste groep, naast producenten, beursorganisatoren, groothandelaars, importeurs, agenten, transporteurs, IT-specialisten, en zeker ook adviseurs onder wie binnenhuisarchitecten, stylisten en projectinrichters.

Print
Vakblad Meubel+ verschijnt 11 x per jaar en telt ruim honderd pagina’s met hoogwaardige achtergrond- en opinieverhalen. De vaste oplage van Meubel+ is 4.000 exemplaren. Om zoveel mogelijk interieurprofessionals kennis te laten maken met Meubel+, worden de eerste nummers van 2018 (oktober, november en december) verspreid onder ruim 6.000 zorgvuldig geselecteerde ondernemers in de interieurbranche.

Online
Op de website Meubelplus.nl wordt dagelijks nieuws gepubliceerd uit en over de interieurbranche. De nieuwssite en het magazine worden digitaal versterkt door de inzet van social media en een wekelijkse nieuwsbrief.

Advertentiemogelijkheden
Meubel+ biedt als crossmediaal platform voor elke adverteerder een gepaste mediaoplossing in print, online, mobiel of een combinatie hiervan. Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden die Meubel+ kan bieden? Neem dan contact op met onze salesafdeling voor meer informatie of voor het aanvragen van de tariefkaart.

Adverteren in de eerste 3 edities van 2018 is nu extra voordelig! Informeer naar de introductie-aanbieding!

Salescontacten
Wilco Stemerdink T: +31 (0)88 – 6440 681 E: w.stemerdink@archermedia.nl
Marco Blijswijk T: +31(0)88 – 2266 667 E: m.blijswijk@archermedia.nl