Abonneren

Abonneren

Meubel+ is een maandblad met een onderscheidende inhoud en vormgeving over en voor de interieurprofessional. Van woonkamer tot werkkamer, van eetkamer tot slaapkamer, van vloer via wand tot plafond en raam. En daarmee informatie over alle producten die nodig zijn om een woning in te richten. In Meubel+ staat kennis delen voorop, met continu aandacht voor wat het betekent om te ondernemen en wat ervoor nodig is om succesvol te kunnen blijven. Als abonnee ontvangt u 11 keer per jaar vakblad Meubel+. Daarnaast ontvangt u aantrekkelijke kortingen op vakgerichte beurzen en beursreizen.

Klik hier om een abonnement aan te vragen

Meubel+ met 25% introductiekorting
Neem nu een abonnement op Meubel+ en ontvang 25% korting op de eerste 12 maanden. U betaalt slechts € 108,75 i.p.v. € 145,00. Dit tarief geldt voor abonnementen binnen Nederland en België. Abonnementen in het buitenland betalen het eerste jaar € 146,25 i.p.v. €195,00. Studenten kunnen tot hun 25e Meubel+ gratis ontvangen. Bij het aanvragen kan gevraagd worden naar een studenten ID.

Uw Meubel+ abonnement start twee tot drie weken na bestelling en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Het abonnement geldt tot wederopzegging. Opzeggen kan alleen schriftelijk tot uiterlijk 2 maanden voor vervaldatum. Stuur hiervoor een e-mail met alle gegevens naar [email protected] U ontvangt binnen een week een bevestiging van opzegging. Alle prijzen zijn exclusief BTW.