Abonnement Meubel+

Meubel+ is een maandblad met een onderscheidende inhoud en vormgeving, met ruim 100 pagina’s relevante informatie in woord en (veel) beeld over en voor de interieurprofessional. Van woonkamer tot werkkamer, van eetkamer tot slaapkamer, van vloer via wand tot plafond en raam. En daarmee informatie over alle producten die nodig zijn om een woning in te richten. In Meubel+ staat kennis delen voorop, met continu aandacht voor wat het betekent om te ondernemen en wat ervoor nodig is om succesvol te kunnen blijven. Als abonnee ontvangt u 11 keer per jaar vakblad Meubel+ bij u thuis. Daarnaast ontvangt u aantrekkelijke kortingen op vakgerichte beurzen en beursreizen.

Meubel+ met 25% introductiekorting

Neem nu een abonnement op Meubel+ en ontvang 25% korting op de eerste 12 maanden. U betaalt € 108,75 i.p.v. € 136,79. Dit tarief geldt voor abonnementen binnen Nederland en België. Abonnementen in het buitenland betalen het eerste jaar € 134,43.

Studenten
Studenten kunnen tot hun 25e Meubel+ gratis ontvangen. Bij het aanvragen kan gevraagd worden naar een studenten ID.

Voorwaarden
Uw Meubel+ abonnement start twee tot drie weken na bestelling en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Wanneer u kiest voor automatische incasso, betaalt u het eerste jaar € 108,75; bij betaling per factuur betaalt u € 2,95 administratiekosten. Het abonnement geldt tot wederopzegging. Opzeggen kan alleen schriftelijk tot uiterlijk 2 maanden voor vervaldatum. Stuur hiervoor een e-mail met alle gegevens naar abonnement@mijntijdschrift.com. U ontvangt binnen een week een bevestiging van opzegging.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Abonneren
Gratis 2 nummers op proef
Gratis 2 nummers op proef

Bent u nog niet bekend met Meubel+?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meubel+ Inkijkexemplaar

Meubel+ Een nieuw crossmediaal platform